Bybits WSOT-tävling lanseras med 12 000 handlare som utövar 100 BTC-pris

Världens största konkurrens om handel med cryptocurrency har startat i en oskärpa publicitet. Bybit’s World Series of Trading (WSOT) har fångat kryptosfären på grund av sin 100 BTC-prispotten, för närvarande värd över 1,7 miljoner dollar. Ytterligare 90 000 USD i USDT är på väg. 12 368 trupper har anmält sig för att tävla i evenemanget, som är den största i sitt slag. Händelsen startade den 10 augusti och förmögenheten hos lag och solohandlare som tävlar i evenemanget kommer att beskrivas på tävlingslistan .

För att injicera lite glitz i förfaranden har Bybit placerat WSOT som en prestigefylld händelse för creme de la creme av pro handlare

Som ett resultat lockas det lag från bortom den traditionella kryptobranschen, vilket får forexhandlare och till och med pokerproffs att engagera sig. För att ytterligare höja razzmatazsen har Bybit lanserat The WSOT Show , som lovar att föra spänningen av högoktan kryptohandel till en mainstream-publik.

Det har gjorts kryptohandelstävlingar innan WSOT – Bitcoin Profit genomförde ett sådant evenemang förra året – men ingenting på denna skala. Om WSOT skulle bli en framgång förväntas det att andra större utbyten kommer att följa efter, lockade av syre från publicitet som genereras av så stora biljettaffärer och potentialen att ombord få nya användare i massa.

Trupper samlas för WSOT

Bybits WSOT-evenemang är indelat i två kategorier, för lag och solo tävlande. Under de veckor som går fram till tävlingen har handelsgrupper varit oroliga med användare som samlar de bästa hjärnorna de kan sätta ihop för att ta branschens ljusaste sinnen. 135 lag har deltagit i WSOTs BTC Troop Showdown tillsammans med 10 240 „troopers.“ Ytterligare 2.128 trupper tävlar i USDT Solo Throwdown. De tio bästa lagen kommer att få en del av 100 BTC-prispotten. De återstående 2.128 trupperna kommer att tävla om en andel på 90 000 USDT-pool.

Medan handlare tar bort det hela augusti i World Series of Trading, kommer WSOT Show att tillhandahålla de senaste nyheterna, skvaller, analyser och förutsägelser. Välkända kryptohandlare Tone Vays och Luke Martin kommer i tur och ordning för talkshowen, intervjua lagkaptener och gräva i sina handelstekniker. Utställningen kommer också att ta en bredare titt på marknadstrender och där bitcoin går mot fjärde kvartalet 2020 och därefter.

Att stärka synergierna mellan WSOT och poker – vars WSOP evenemanget modelleras på – har Bybit samarbetat med PokerShares.com, vilket gör det möjligt för användare att satsa på förmögenheten hos de lag som tävlar. Det finns också planer för pokerstjärnor-superstjärnor Douglas Polk och Mike McDonald som gäst på showen. Paret har upparbetat karriärvinster på $ 22 miljoner och vet en sak eller två om high stakes-spel. Medan WSOT handlar om bitcoin, har det utformats som något större: en underhållningsfranchise som presenterar den högoktana världen med kryptohandel för en nyfiken global publik.